Aktualności
 
 



BAL SYLWESTROWY 2018/2019
Foto
Foto
Foto
Zapraszamy na Bal Sylwestrowy z podwójną porcją muzyki!

Grać będzie zespół GOOD TAJMS I DJ Radia Sud Jan Dec
Cena od pary 450 zł
W cenie:
stół kawowy z urozmaiconymi deserami i fontanną z najlepszej mlecznej, belgijskiej czekolady
Stół wiejski z kiełbasami, szynkami, podrobami i wędzonym udźcem wieprzowym


Menu Sylwestrowe Motelu „Za Miedzą” 2018 / 2019

Przystawka: Kurczak kukurydziany w zalewie truflowej na sałatce podany z musem z awokado.

Zupa: Zielony krem z aromatem ogórka z pikantną marchewkową pianką

Danie główne: Polędwiczka wieprzowa sous vide w otoczce orzechowej, puree ziemniaczane, pieczone bakłażany

 

Deser: Kawa, herbata Tort noworoczny

Fontanna czekolady z krojonymi owocami, mix ciast pierniczków

i ciasteczek, deserki w zimowej aranżacji.

 

Danie gorące: gulasz z policzków wołowych z gorącymi chrupiącymi bułeczkami

 

Danie gorące: Udziec z jelenia z kaszą gryczaną, szynka noworoczna

z ziemniakami, kapustą na grzybach, sosem myśliwskim z grzybami

 

Danie gorące: Barszczyk noworoczny ze świątecznymi uszkami

 

Bogaty Szwedzki Stół :

faszerowane mięsa i szynki z sosem chrzanowym, plastry jelenia z żurawiną, sałatka warzywno-śledziowa, sałatka tzatzyki z kurczakiem, jajko faszerowane na kilka sposobów, jajka przepiórcze w szynce parmeńskiej, lustro owoców morza, plastry wędzonego łososia z ogórkiem, pieczony łosoś w skórce z ogórków, szczupak faszerowany łososiem, roladki z wędzonego łososia z tuńczykowym farszem, terrina z łososiem w glonach nori, tatar ze śledzia, roladki śledziowe na na kilka sposobów, schab pieczony z rajskim jabłuszkiem, schab ze śliwką wędzoną, kolorowe przekąski naleśnikowe na trzy sposoby, faszerowany kurczak z musem paprykowo - grzybowym, pasztet noworoczny z galaretką żurawinową, wykwintne kulki tatara z łososiem i kawiorem, paluszki krabowe w cieście francuskim, mix przekąsek z ciasta francuskiego faszerowane pomidorki z serem mozzarella, sałatka capreze, rollsy z kurczakiem i warzywami, mix galacików, rolada szpinakowa na dwa sposoby, faszerowane warzywa sezonowe, wytrawne torty z wątróbką i serem oraz cukiniowo-pomidorowy, zielona sałatka z grillowanym camembertem i brzoskwinią, hot chicken w chrupiącym cieście na ostro, karp po żydowsku, marynowane pikle, deska serów, finger food na skalnych schodach,

Gorące dania w podgrzewaczach:

Karczek z papryką po węgiersku

Wędzone goloneczki na kapuście z dipem chrzanowym

Bigos noworoczny z suszonymi grzybami i podwędzaną śliwką




 

 
 
63-640 Bralin, Chojęcin - Szum 5
tel. (62) 78 12 141, tel.kom. 601 622 330
e-mail: info@zamiedza.pl

Witryna wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celach sesyjnych oraz statystycznych.
Więcej informacji w polityce prywatności.

OCHRONA I PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH


 Realizacja: new4mat.com Sp. z o.o.
ADMINISTRACJA n4CMS